Spotless Services Slatina va recomanda curatatul chimic sec si umed

Curatenia hainelor inseamna sanatate pentru noi si pentru cei din jur. Compania noastra, specializata in servicii de curatat chimic sec si umed, combina din pasiune pentru haine in mod inteligent resursa umana si investitiile in tehnica de spalare cea mai avansata. 

Toti avem o masina de spalat acasa. De ce sa alegeti servicii de spalatorie? 

Pentru ca economisiti timp si bani, pentru ca folosind calitatea serviciilor noastre investiti in curatenie, investiti in sanatate. Prin utilizarea de detergenti profesionali actionati de o instalatie de dozare a acestora, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se un efect optim al spalarii si o permanenta senzatie de prospetime. Acest tip de spalare duce la cresterea duratei de folosinta a textilelor, la eliminarea bacteriilor si alergenilor responsabili pentru probleme cauzate dermei si cailor respiratorii. Din pasiune pentru haine 

Curatatul chimic sec este diferit de cel umed. Este procedeul de spalare a hainelor fara apa – singurul mod prin care hainele se curata fara a fi deteriorat tesutul. 

SPOTLESS SERVICES poate sa ofere servicii de curatare pentru aproape toate obiectele de imbracaminte, atat cele cu purtare zilnica cat si cele speciale cum ar fi rochii de mireasa, ocazie sau costume formale ale unor designeri cunoscuti. 

Va rugam sa ne contactati daca doriti informatii detaliate legate de serviciile noastre.

Leave a Reply