Spalatorie Curatatorie haine Slatina

Cartea de vizita a unei unităţi de spalatorie-curatatorie chimica este calitatea serviciilor oferite. Aceste servicii trebuie sa fie la cel mai inalt nivel posibil pentru a va convinge ca cea mai buna optiune este sa nu va mai spalati rufele numai in familie ci sa apelati si la serviciile unor unitati specializate profesionale. In cele ce urmeaza vom incerca sa justificam de ce este bine sa apelati la serviciile unor spalatorii profesionale.

Nu trebuie sa uitati ca in orice casa exista obiecte textile, mai noi sau mai vechi, foarte diferite din punct de vedere a tesaturii, vopsirii, imprimeriei etc. In toate procesele de tratare trebuie sa tinem seama de acestea. Acest deziderat se poate realiza in parte si in spalatul casnic, dar nu in totalitate.

Nu trebuie sa uitati de asemenea ca pe langa aceasta problema mai sunt si petele diverse “achizitionate” pe obiecte care necesita aplicarea unor tratamente de scos pete speciale care trebuie sa se adapteze la tesatura, vopsire etc. De regula aceste chimicale nu se gasesc pe piata libera din motive de periculozitate. Vorbim de produse chimice care au specificat pe ele: NUMAI PENTRU UZ PROFESIONAL.

Desi fabricile de confectii tind sa ofere produse care se pot spala in conditii casnice facand reclame agresive in acest sens, totusi in realitate intretinerea acestora nu se poate face in totalitate prin tratament exclusiv casnic. De asemenea de multe ori etichetele cu instructiuni de intretinere aplicate de catre acestia nu sunt corecte, sau nu indica procesul de tratare in detaliu. De exemplu un semn pictografic de spalare spune ca se poate spala, indica si temperatura, eventual ca este necesar un tratament menajant dar nu spune nimic ce produs de spalare este indicat sau ce etape trebuie parcurse in acest proces care in realitate este destul de complex.

In acelasi timp producatorii de produse de spalare cauta sa ofere detergenti care din punct de vedere comercial “rezolva aproape toate petele”. Practic acest lucru este imposibil.

Trebuie avut neaparat in vedere ca articolele din piele sunt o categorie de imbracaminte de exceptie care se pot trata numai in unitati specializate profesionale, in conditii casnice riscurile fiind foarte mari.

Spalatorie Curatatorie haine Slatina
Spalatorie Curatatorie haine Slatina

Unitatea profesionala SPOTLESS SERVICES poate realiza eliminarea tuturor impedimentelor de mai sus avand la dispozitie:

• Utilaje moderne performante de ultima generatie din Italia – tara cu traditie de zeci de ani in producerea acestor utilaje;

• Materiale (detergenţi, inalbitori, agenţi de impregnare/retexturare, etc.) de calitate din Germania;

• Personal calificat corespunzător;

• Serviciile unei firme de consultanta specializata, cu peste 30 ani experienta in domeniu combinata cu experienta germana in domeniu;

Cu aceste dotari ultramoderne se pot asigura serviciile de inalta calitate specifice unitatilor de intretinere a textilelor si pieilor si anume:

• Curatatul chimic la sec – asigura ca hainele d-voastra “sa nu intre la apa” redand obiectelor calitatile initiale prin hidrofobizare, apretare si chiar parfumare;

• Curatatul chimic umed pentru anumite obiecte la care trebuie aplicat se preteaza fiind un tratament in mediu umed cu detergenti speciali din Germania, la temperatura si actiune mecanica optime;

• Spalatul lenjeriei de corp, a lenjeriei de pat si a fetelor de masa etc. cu substante detersive cu inalta eficienta, produse dezinfectante si de albire conform normelor germane de spalare;

 

Spalatorie Curatatorie haine Slatina
Spalatorie Curatatorie haine Slatina

Toate obiectele sunt pretratate pentru indepartarea petelor (se face manual cu produse de detasare de calitate germana) si la final sunt finisate prin uscare si calcare pe utilaje perfomante astfel incat serviciile sa corespunda exigentelor d-voastra. Fiecare pata este tratata cu produse specifice cu mare atentie pentru a nu dauna tesaturii, vopsirii sau imprimeriei. Putem garanta ca obiectele sunt astfel tratate incat sa se elimine orice risc de transmitere a unor microbi, ciuperci etc. Asigurarea curatatului si spalatului igienic este permanent in atentia unitatii noastre (asigurata de produse special destinate acestui scop, si tehnologii moderne de tratare).

Activitatea este astfel organizata incat sa acopere 12 ore din zi venind in intampinarea cerintei de a fi cat mai mult timp la dispozitia d-voastra.

Managementul unitatii in dorinta de a asigura servicii de o calitate deosebita este la dispozitia d-voastra prin posibilitatea de comunicare permanenta, fiind maleabila si deschisa tuturor alternativelor reciproc avantajoase. 

 

Un aspect care trebuie sa-l aiba in vedere orice client responsabil pentru mediul inconjurator este cel privitor la economisirea apei si a energiei. Aceste surse sunt consumate in cantitate mult mai mare in spalatul casnic decat in cel profesional (in spalatul profesional se consuma cu 16 % mai putina energie decat in spalatul casnic si cu pana la 50% mai putina apa). Si din acest motiv este mai bine a folosi de regula serviciile oferite de spalatoriile profesionale.

 

Spalatorie Curatatorie haine Slatina