Curatenia hainelor inseamna sanatate pentru noi si pentru cei din jur. Compania noastra, specializata in servicii de curatat chimic sec si umed, combina din pasiune pentru haine in mod inteligent resursa umana si investitiile in tehnica de spalare cea mai avansata. 

Toti avem o masina de spalat acasa. De ce sa alegeti servicii de spalatorie? 

Pentru ca economisiti timp si bani, pentru ca folosind calitatea serviciilor noastre investiti in curatenie, investiti in sanatate. Prin utilizarea de detergenti profesionali actionati de o instalatie de dozare a acestora, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se un efect optim al spalarii si o permanenta senzatie de prospetime. Acest tip de spalare duce la cresterea duratei de folosinta a textilelor, la eliminarea bacteriilor si alergenilor responsabili pentru probleme cauzate dermei si cailor respiratorii. Din pasiune pentru haine 

Curatatul chimic sec este diferit de cel umed. Este procedeul de spalare a hainelor fara apa – singurul mod prin care hainele se curata fara a fi deteriorat tesutul. 

SPOTLESS SERVICES poate sa ofere servicii de curatare pentru aproape toate obiectele de imbracaminte, atat cele cu purtare zilnica cat si cele speciale cum ar fi rochii de mireasa, ocazie sau costume formale ale unor designeri cunoscuti. 

Va rugam sa ne contactati daca doriti informatii detaliate legate de serviciile noastre.

SPALATORIA TEXTILA HOTELIERA – se adreseaza in special hotelurilor, restaurantelor, saloanelor de infrumusetare. 

Adaptabilitate, flexibilitate, profesionalism si mai ales promptitudine sunt cuvintele noastre de ordine. Suntem permanent preocupati de satisfacerea clientilor nostri pentru ca noi am transformat profesia in pasiune, totul se face din pasiune pentru haine. 

Vom continua sa investim in logistica necesara cresterii vitezei de procesare, de aceea utilizam detergenti si utilaje de procesare de ultima generatie care confer ape langa eficientizarea procesului tehnologic si o calitate garantata a obiectelor angrenate in acest proces. Capacitatea mare de spalare si livrare in conditii de maxima igiena ne aduc in postura unui partener de incredere pe termen lung. 

Investim in cele mai eficiente tehnologii, investim in calitate, investim in viitor. 

In curand ne punem la dispozitia dumneavoastra cu servicii de colectare si livrare la sediu. 

Pentru o oferta personalizata, te rugam rezerva o intalnire pentru a discuta termenii in care colaborarea noastra poate avea loc.

SPALATORIE ECHIPAMENT DE LUCRU – se adreseaza in special firmelor care folosesc uniforme, echipament de lucru, halate, salopete, echipamente speciale de lucru.

Serviciul de spalatorie textile – echipament de lucru oferit de SPOTLESS SERVICES este destinat companiilor din industrie si comert pentru care imaginea unitara, aspectul desavarsit al uniformelor angajatilor este important, reprezinta un element de identitate al acestora, privite ca ansamblu. 

Uniformele angajatilor dumneavoastra vor fi “fara pata” datorita tehnologiilor de ultima ora si produselor profesionale pe care noi, din pasiune pentru haine, le folosim in procesul tehnologic. 

In curand ne punem la dispozitia dumneavoastra cu servicii de colectare si livrare la sediu. 

Pentru o oferta personalizata, te rugam rezerva o intalnire pentru a discuta termenii in care colaborarea noastra poate avea loc.

Detinem cele mai noi utilaje si tehnologii dedicate unitatilor de spalatorie textila, urmarind crearea unui cadru adecvat de echilibrare a interesului economic cu cel ecologic si social, ca bază pentru satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor nostri, pentru o dezvoltare durabilă si o reducere a nivelului de risc la locurile de munca.
Investind in tehnica, investim in calitatea serviciilor oferite, datorita echipamentelor noastre profesionale.